Tegnap este ismet elhivtak mulatozni a munkatarsak, es a legkijozanitobb elmeny az volt, amikor egyszer csak nem tudtam kifizetni a kartyammal a mar kikert piat. Ha esetleg jegfoldre jottok, biztos ami biztos alapon legyen nalatok ket bankkartya. En elmeletben jovo heten kapom kezhez az uj bankkartyat, amin mar lesz egy kis penzecske is, remelem az ilyen kenyelmetlen szituacioktol nem kell majd tartanom a jovoben.

Mivel kicsit dekoncentralt vagyok, igy most nem eresztem bo lere a mondokamat. Ellenben megosztom veletek, hogy itt jegfoldon mar kemenyen benne vagyunk a husvetban. Hetfoig tulajdonkeppen nem dolgozik senki a cegnel, csak a supportosok, en is csak azert vagyok itt, mert nincs jobb dolgom.

Holnap utanaolvasok, hogy miert csutortoktol husvetoznak a jegfoldiek es ha erdekesnek talalom, akkor megosztom veletek is.

Addig is, mig jelentkezem, halgassatok FM Belfastot, en mar napok ota ezt dudolom egyfolytaban. Errol az egyuttesrol annyit kell tudni, hogy jegfoldiek es az apli szereti a zenejuket. A linkelt muzsikanak nem csak fulbemeszo dallama van, hanem (az apli szerint) a szovege is roppant mulatsagos. (Az angolul semennyire sem tudok szamara nagyjabol ugy tudnam osszefoglalni a mondanivalot, hogy "alsonadragban rohangaszunk az utcan, mert itt semmi se tortenik".) Az amator bluebox szerintem teljesen megbocsajthato, sot, kifejezetten mulatsagos.

 

ps: az, hogy mindenki szabadsagon van, az azt is jelenti, hogy a vulkanturas kepekhez uj linkeket nem a napokban fogok kirakni.

ps2: azoknak, akik nem kovetnek arckonyvon, ime egy link a legdurvabb flashjatekhoz, amivel mostanaban talalkoztam.


A bejegyzés trackback címe:

https://jegfold.blog.hu/api/trackback/id/tr631888237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrgarris0n 2010.04.02. 00:44:10

Uhh ez a nekem való zene :))) lopom is el arckönyvre a linket.

hidratszint 2010.04.02. 01:35:35

www.youtube.com/watch?v=N1PfzirjQ40 << ez szokott menni MR2-n, ezzel kezdodott minden.

Kozeli Ismeros 2010.04.02. 11:58:43

ps2 (illetve flash): A színvilág sem piskóta, ráadásul Erasure megy alatta - nem kicsit meleg a cucc. És nem a forró értelmében. Kicsit tolom még, hátha a második pályán meg Bronski Beat fog szólni.

Kozeli Ismeros 2010.04.02. 12:03:17

@Kozeli Ismeros: Ja, Canabaltot ismered? Ugyanez, csak egy gombbal. Jó cucc.
adamatomic.com/canabalt/

hidratszint 2010.04.02. 17:11:55

Nem rossz, de szerintem a rainbow attack felulmulhatatlan.
süti beállítások módosítása